(Pozor, tento článek byl publikován před 18 lety)

webdesign Pokud to není znát nebo pokud se vám to nezdá, zkuste myší označit text v hlavičce stránky „Vírské internetové stránky“ (ten, za nímž je obrázek). Pokud se vám to povede, máte v prohlížeči uloženou stále starou verzi. Klikněte na tlačítko Aktualizovat (v prohlížeči) nebo stiskněte najednou CTRL a písmeno R.

Dříve byl totiž tento text tvořen textovým nadpisem, nyní je ale vepsán přímo do obrázku v hlavičce (mimochodem, je to pohled z hráze přehrady po hladině), nelze tedy myší označit. To já ale jen tak.

Co je tedy na vzhledu webu nového? Upravený obrázek v hlavičce. Po stranách sloupce s obsahem stránky jsem přidal jemné stínování. Trochu přestavěl Menu, přibylo okénko pro vyhledávání. Vyladění barev v patičce stránky…

Jde jen o drobnosti, žádné velké změny. A tento text píši jen proto, abych získal zpětnou vazbu, abych poprosil o názory návštěvníků. Máte-li tedy připomínky nebo se vám jen zdá, že by šlo něco vyřešit lépe, že tu chybí nějaké informace nebo ty současné jsou špatně strukturované… napište do komentářů tohoto textu nebo mi pošlete vzkaz (jako adresáta vyberte marek k. (admin)).