(Pozor, tento článek byl publikován před 13 lety)

Vírské internetové stránky konečně získaly avizovanou podobu. Z toho důvodu byly také od včerejšího večera odstaveny a dnes ráno konečně spuštěny, ačkoli to měla být maximálně hodinová operace. Ale člověk míní a digitální svět mění, takže bylo nutné počkat do rána na zásah technické podpory hostingu, aby odstranila nečekanou překážku. Pak následovalo ještě několik drobných oprav a úprav a nyní by již vše mělo být v pořádku. Pokud narazíte na nějaký problém, chybku ve vzhledu nebo cokoli jiného, pište na admin@virvudolisvratky.cz. Určitě se ještě něco objeví Big grin
Nyní mám nejméně dva velmi zajímavé nápady, co nového na stránkách vytvořit, ale zatím si je nechám pro sebe, ať je to překvapení.
Mimochodem, nyní – když novou podobu vidíte opravdu na vlastní oči – se k ní můžete samozřejmě vyjádřit a diskutovat. Včera mi byly zaslány fotografie Hrdé Vsi ke zvážení, jestli některou z nich nepoužít v hlavičce webu. Bylo by hezké, mít tam všechny části obce zastoupeny rovnoměrně, ale bohužel mnou pořízené podzimní fotografie Hrdé Vsi a taktéž ty zaslané jsou z pošmourných dní, a takový snímek se mezi ony slunečné obrázky bohužel nehodí.
Ale pomoci mi může kdokoli! Stačí prohlédnout vlastní fotky a vybrat zdařilé, které mi jednoduše pošlete! Snazší už to opravdu být nemůže.