(Pozor, tento článek byl publikován před 7 lety)

Jako každý rok bude květen  naplněn sportovními akcemi. Všechno začne již v sobotu 6. 5. v 8,00 hod.  akcí „Vírské výlety“, pořádané Obcí.

Pro cyklisty se připravuje na sobotu 20. 5. již 14. ročník Memoriál Zdeňka Vavříčka – cykloturistické výlety na trasách v okolí Víru. Délky tras jsou stanoveny jak pro rodiny  s dětmi, tak i pro méně či více zdatné cyklisty. Odjíždí se od hospůdky „Na Pískovně“ v 10,00 hod. (od 9.30 hod. prezentace)

Pro běžce, všech kategorií, je na  sobotu 27. 5. připraven 13. ročník horského běhu „Bystřickem kolem Vírské přehrady“, závod na 28 km s převýšením 524m se startem ve 14,30 hod.Součástí tohoto běhu je 13. ročník běhu „Přes přehradu“ – pro příchozí na 4,2 km se startem v 14,45 hod.  Od 9,30 hod. začne sportovně laděný Dětský den s hrami a soutěžemi, pro ty nejmenší bude zdarma připraven skákací hrad.

Věříme, že si uvedené akce poznamenáte do svého kalendáře a svojí účastí podpoříte pořadatele, kteří pro vás na všech akcích připravili i bohaté občerstvení.

Podrobnější informace o jednotlivých akcích se dozvíte také z plakátů, případně webových stránek obce:  www.virvudolisvratky.cz